Ustawienia

Marnowanie żywności to nasz wspólny problem. Coraz bliżej rozwiązań.

Zapowiedź konferencji IOŚ-PIB mającej na celu podsumowanie prowadzonego w Polsce projektu PROM

Już 22 czerwca odbędzie się konferencja online, mająca na celu podsumowanie realizowanego w Polsce od blisko dwóch lat projektu PROM oraz omówienie proponowanych w jego ramach rozwiązań, ograniczających marnowanie żywności, na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego.
W konferencji wezmą udział przedstawiciele jednostek realizujących projekt, a także eksperci działający na rzecz niemarnowania żywności. Spotkanie jest dedykowane zarówno mediom, jak i wszystkim osobom oraz instytucjom zainteresowanym tematem. Osoby niezwiązane z mediami mogą się rejestrować na wydarzenie poprzez link https://www.live.tvip.pl/live/projekt-prom/

Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.

Ciasteczka stron trzecich

Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.

Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.