Ustawienia

Seminarium naukowe: „Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia.”

Serdecznie zapraszamy na seminarium naukowe w formule on-line:

Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia.

27 kwietnia 2021, godz. 10.00

Zapraszamy naukowców, praktyków, pracowników administracji publicznej i wszystkich zainteresowanych tematem marnotrawstwa żywności w Polsce.

Seminarium jest organizowane w ramach projektu PROM i ma charakter otwarty.

Zachęcamy do aktywnego udziału w dyskusji i wzięcia udziału w wydarzeniu w roli prelegenta.

Rejestracja na wydarzenie

FORMULARZ REJESTRACYJNY

REGULAMIN

Ilość miejsc ograniczona

Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Analityka

Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.

Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.