Seminarium naukowe: „Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia.”

Serdecznie zapraszamy na seminarium naukowe w formule on-line:

 

Jak ograniczyć marnotrawstwo żywności? Działania, zalecenia.

27 kwietnia 2021, godz. 10.00

Zapraszamy naukowców, praktyków, pracowników administracji publicznej i wszystkich zainteresowanych tematem marnotrawstwa żywności w Polsce.
Seminarium jest organizowane w ramach projektu PROM i ma charakter otwarty.
Zachęcamy do aktywnego udziału w dyskusji i wzięcia udziału w wydarzeniu w roli prelegenta.
Rejestracja na wydarzenie
FORMULARZ REJESTRACYJNY
REGULAMIN
Ilość miejsc ograniczona

Udostępnij

Facebook
Google plus

Drukuj

Inne proponowane informacje

VI FORUM INNOWACYJNOŚCI „Klimat wobec ...

Wspólnie z Ministerstwem Klimatu i Środowiska, Narodowym Funduszem Ochrony Środowiska i Gospodarki W [...]

KOBiZE/IOŚ-PIB dołącza do sieci PCCB ...

W dniu 4 marca 2021 r. KOBiZE/IOŚ-PIB został przyjęty i zarejestrowany jako członek sieci Paris Comm [...]

Seminarium naukowe: „Jak ograniczy ...

Serdecznie zapraszamy na seminarium naukowe w formule on-line:   Jak ograniczyć marnotrawst [...]

V FORUM INNOWACYJNOŚCI „Bezpieczeńst ...

Wspólnie z Ministerstwem Klimatu i Środowiska, Narodowym Funduszem Ochrony Środowiska i Gospodarki W [...]